spreekkamer kopie.jpg

Karen van Wijk

Mijn naam is Karen van Wijk. Ik ben al 25 jaar dierenarts en vind het nog steeds het leukste beroep dat ik me kan voorstellen. De combinatie van contact met mensen en dieren maakt het uniek. In 1992 ben ik Dierenartspraktijk Westwijk begonnen en intussen zijn we gegroeid tot een mooie kliniek met 4 dierenartsen en 5 assistentes.

 
 

Manon.jpg

Manon Klarenbeek

 
 

Eva.jpg

Eva Levison

Mijn naam is Eva Levison. Als kind ging ik vaak met mijn oom, die dierenarts was, mee op pad. Dat was het begin van de liefde voor de diergeneeskunde. Na wat omwegen ben ik in 2009 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Wat een geweldig beroep. Ik geniet van de afwisseling van de werkzaamheden en de ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Ik ben allround dierenarts maar mijn passie ligt bij de chirurgie. Sinds 2016 woon ik samen met mijn gezin en hondje Charlie in Amstelveen. Vorig jaar ben ik het team van dierenkliniek Westwijk komen versterken. Tot in de praktijk!

 

maxine.jpg

Maxine Peeters

Ik ben Maxine Peeters. Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, hierna heb ik bijna een jaar op de anesthesie afdeling van de universiteiskliniek voor gezelschapsdieren gewerkt, hier heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot anesthesie en goede pijnstilling tijdens en na operaties, ook was ik daar lid van het reanimatie team. Hierna heb ik 5,5 jaar in een gezelschapsdierenkliniek in Castricum, 6,5 jaar in een gezelschapsdierenkliniek in Hellevoetsluis en bijna 2 jaar in een grote gezelschapsdierenkliniek in Waalwijk gewerkt. Ik heb in deze 15 jaren veel ervaring en kennis op gedaan, waardoor uw huisdier in goede handen is. Verder kunt u mij in de bossen of duinen wandelend tegenkomen met mijn zwarte labrador Joris.

 

 
 

 
 
 

 
 

Tessa.jpg

Tessa Leijgraaff

Ik ben Tessa. Ik ben in 2017 afgestudeerd op het Groenhorstcollege te Barneveld.  Ik heb altijd al met dieren willen werken en vind de medische kant heel erg leuk. Ik heb al veel kennis op gedaan door midden van verschillende stage's. 

 
 

Lisa.jpg

Lisa Altena

 

Desiree.jpg

Desiree Muurman

Hoi mijn naam is Désirée Muurman en ben in 2013 afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente.

Mijn interesses naast mijn dagelijkse werkzaamheden als paraveterinair, liggen bij het begeleiden van operaties en anesthesie en het verlenen van spoedeisende hulp. Ik heb hiervoor diverse nascholingen gevolgd.

Ik woon in Uithoorn, samen met mijn vriend en kat Garfield. Al sinds ik klein was wilde ik met dieren werken. Het werk als paraveterinair dierenartsassistente vind ik juist zo leuk omdat geen dag hetzelfde is! Erg zieke patiënten uiteindelijk beter zien worden, is waar ik het voor doe.

 
 

nina.jpeg

Nina Jansen

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Westwijk. Ik richt me met name op de administratie en verricht hand- en spandiensten waar nodig.