TARIEVEN 

Tarieven kunnen per dierenarts behoorlijk verschillen. U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw huisdier, maar niet te veel betalen.  Daarom is het belangrijk om te weten hoe een tarief ontstaat. 

We vinden het belangrijk dat onze dierenartsen en paraveterinairen voldoende kennis en ervaring hebben, daarvoor volgen zij de nodige nascholingen. Om zo snel mogelijk een goede diagnose te kunnen stellen hebben we apparatuur in huis voor röntgen, echo- urine- en bloedonderzoek. Voor onze vaste klanten rekenen we in het weekend geen extra kosten.

Vooral de vaccinaties kunnen per dierenarts sterk in prijs verschillen. Wij vinden de jaarlijkse vaccinatie meer dan "een prikje". Dieren kunnen niet praten, daarom vinden wij het belangrijk dat ze minimaal 1 keer per jaar goed onderzocht worden. Wij kijken, luisteren en voelen uitgebreid naar uw huisdier. We adviseren over het gewicht, gebit, voeding en preventieve zorg en natuurlijk over de nodige vaccinaties. Wanneer nodig kunnen we direct aanvullend onderzoek doen. Hiervoor hebben wij altijd minimaal 15 minuten de tijd voor.